Hospitality

lines-animated
Hospitality

Energieverbruik, veiligheid, connectiviteit en toegankelijkheid: bij de optimalisering van de infrastructuur voor hotels, recreatieparken of andere accommodaties moeten comfort en prestaties hand in hand gaan. SPIE biedt hotels en andere hospitality gebouwen oplossingen voor betrouwbare apparatuur met een laag energieverbruik en onderhoudt deze om zo een optimale beschikbaarheid van kamers en accommodaties te garanderen.

We zetten onze deskundigheid niet alleen in om gebouwen energiezuiniger te maken, we bieden ook oplossingen die een gebouw slimmer en meer geconnecteerd maken. Een betrouwbare IT infrastructuur zorgt er niet alleen voor dat medewerkers efficiënter hun werk kunnen doen, het helpt ook in de verbetering van de dienstverlening en gastbeleving. SPIE integreert innovatieve informatie- en communicatietechnologie om de energieprestaties, het comfort en de veiligheid te optimaliseren.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.