Gezondheidszorg

Een scala aan zorgoplossingen

lines-animated
Gezondheidszorg

Met een toename van de levensverwachting en steeds meer zorgbehoevenden, is er een toenemende vraag naar oplossingen voor zorginstellingen. Gelukkig wordt in Nederland een scala aan zorgoplossingen aangeboden. Dankzij jarenlange ervaring binnen de intramurale, transmurale en extramurale markt, met specifieke diensten als installatiebeheer- en onderhoud, uitrol van domotica en inrichting van medische ruimtes, is SPIE dé partner voor allerhande elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en ICT-zorgvraagstukken. Onze experts zijn getraind om in zorginstellingen en gelijke omgevingen te werken.

Dankzij medische certificeringen en normeringen als een NEN 2575 en NEN 3140 certificaat, en een ISO27001 normering voor informatiebeveiliging, biedt SPIE de zekerheid en betrouwbaarheid waar deze markt om vraagt. Medische procedures worden te allen tijde in acht genomen, waardoor instellingen worden ontzien en ondersteund, met zo min mogelijk overlast voor cliënten en personeel.

Hightech patient journey platform

Het zorgmedia platform adopteert al deze applicaties én stelt ze op het gewenste moment en op het juiste device binnen- of buiten het ziekenhuis beschikbaar. Ontdek hier meer.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website