Mobiele netwerken

Oplossingen voor outdoor connectivity

lines-animated
Telecommunicatienetwerken

In de huidige maatschappij is het een vereiste dat men altijd overal verbonden is. De wereld waarin we wonen, werken en leven heeft daarom een betrouwbaar en stabiel netwerk nodig. Dit gebeurt via een boven- of ondergrondse (telecom) netwerken. Van het aanleggen van een verbinding voor bedrijven, tot gehele woonwijken of zelfs steden, SPIE realiseert alle mogelijke connectiviteit-oplossingen die passen bij de klantvraag. Vanuit ons eigen Networks Operation Center (NOC), dat 24/7 wordt bewaakt, worden onze storingsmonteurs aangestuurd. Zo bieden wij een snelle service met een passende oplossing, afgestemd met de hoogste service voor de eindklant.

5g zendmast

Mobiele opstelpunten

Antennebouw activiteiten voor het bouwen en onderhouden van de zendmasten in mobiele netwerken

Lees meer
Glasvezelnetwerken

Glasvezelnetwerken

Een betrouwbare en beschikbare glasvezelverbinding tot aan de woning of het bedrijfspand. Onze specialisten spelen in op de steeds meer veranderende behoefte van de markt door alle interactieve diensten via kabel- en telecomnetwerken te organiseren en coördineren.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.