Vliegvelden

lines-animated
Vliegvelden

Om klaar te zijn voor behoeften van vandaag en in de toekomst, zijn luchthavens altijd in ontwikkeling. De veiligheid en het comfort van passagiers en medewerkers staan voorop. Tegelijkertijd moet ook voldaan worden aan wet- en regelgeving én de wensen van luchtvaartmaatschappijen en andere belanghebbenden. De technische installaties op het luchthaventerreinen en in de luchthavengebouwen spelen hierin een essentiële rol. SPIE heeft als multitechnische dienstverlener alle kennis en expertise in eigen huis om ieder technisch vraagstuk op luchthavens op te lossen; van het optimaliseren van het binnenklimaat tot aan het verduurzamen van vliegveldverlichting.

Van renovatie tot optimalisatie

Of het nu gaat om grootschalige renovaties van het luchthaventerrein en terminals, of het vernieuwen, onderhouden en verduurzamen van bestaande installaties; SPIE begrijpt dat al onze werkzaamheden de operationele veiligheid en continuïteit niet in de weg mogen zitten. Onze gecertificeerde collega’s verliezen hierbij de strikte kwaliteitsstandaarden en veiligheidsnormen niet uit het oog. Met onze A-tot-Z aanpak brengen we plannen en ambities, groot of klein, in beweging.

Duurzame verlichtingssystemen voor luchthavens

Verlichting is een cruciaal onderdeel om een veilige luchtvaart te garanderen. Wij ontwerpen en installeren volledige verlichtingssystemen om de vluchtafhandeling veilig te laten verlopen. Denk hierbij aan complete besturingssystemen, (nood)stroomvoorzieningen, bekabeling, platformverlichting, rijbaanverlichting, vliegveldverlichting, veldbebording, glasvezel- en andere communicatieverbindingen. Hoe duurzamer, hoe beter. Daarom maken we gebruik van de laatste technieken zodat systemen langer meegaan én energiezuiniger zijn.

Slimme en efficiënte luchthavengebouwen

Ledverlichting is nog maar het begin van de verduurzaming bij luchthavens. Steeds vaker zien we dat luchthavens ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen hebben waarbij op een integrale manier naar energiemanagement gekeken moet worden. Als beheer- en onderhoudspartner in de gebouwgebonden omgeving is SPIE continu op zoek naar een juiste balans tussen een optimaal binnenklimaat en energie-efficiënte. Met data en intelligente systemen brengen we luchthavengebouwen naar een hoger niveau op het gebied van veiligheid, comfort, toegankelijkheid, duurzaamheid en connectiviteit.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.