Retail

lines-animated
Retail

Een optimale winkelbeleving draagt bij aan de tevredenheid van klanten. Bij SPIE begrijpen we dat betrouwbare techniek hier een essentiële rol in speelt. Winkeltechnieken zoals winkelautomatisering, energiemanagement, klimaatinstallaties, elektrotechniek, sanitair, (brand)beveiliging en verlichting dragen namelijk bij aan het comfort, de veiligheid en communicatie in een winkel. SPIE integreert al deze technieken om zo een optimale winkelomgeving te realiseren. Als specialist in het installeren en beheren van winkeltechniek ondersteunen wij zowel food en non-food retailers. Met innovatieve oplossingen en ons vakmanschap helpen wij om doelstellingen te behalen en ambities van retailers in beweging te brengen.

Totaalservice van installatie tot onderhoud

Met de Z van Zorgeloos. We zorgen er namelijk voor dat in nieuwe en bestaande filialen de installaties betrouwbaar zijn en optimaal (blijven) werken. We installeren en onderhouden alle installaties en implementeren energiebesparende oplossingen zoals energiezuinige verlichting en warmtepompen. Is er een storing of moet er last minute voor opening nog een wijziging plaatsvinden? Wij zijn snel ter plaatse en leveren het gewenste resultaat waar en wanneer het nodig is. Dankzij onze totaalservice is er altijd één aanspreekpunt, dat maakt snel schakelen wel zo makkelijker!

Techniek en interieurbouw

Een optimale en goed werkende installatie vormt de basis voor een goede winkelbeleving. Bij SPIE gaan we nog een stapje verder en werken we intensief samen met interieurbouwers om zo samen een totaalconcept aan te bieden, op maat van elke retailer.

Retail klanten

Met onze jarenlange ervaring denken we graag mee in de retailwensen binnen diverse segmenten, van supermarkten tot juwelierszaken en opticiens. Ook grotere winkelketens maken gebruik van onze installatiediensten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Albert Heijn, BCC, Benu Apotheek, Blokker, CASA, Clarcks, Costes, Decathlon, ETAM, Etos, Gall & Gall, Gamma, Hanos, ICI Paris, Jeans Centre, Jysk, Jumbo, Kruidvat, Lidl, Lyle & Scott, Perry Sport, Praxis, Sligro, Specsavers, Sting, Trekpleister en X2O.

“Volgende Week Open”-verbouwingen bij Albert Heijn; een vak apart

SPIE verzorgt de totale elektrotechnische-, data- en brandmeldinstallatie voor Albert Heijn bij de zogeheten “Volgende Week Open”-verbouwingen. Een optimale voorbereiding en strakke planning zorgt ervoor dat de realisatie snel en efficiënt verloopt. Elke keer weer een uitdagende klus die alleen lukt als je met partners werkt die als één team gaan voor het gezamenlijke resultaat.

Retail

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.