Datacenters

lines-animated
Datacenters

De rol die datacenters in de huidige maatschappij en digitale economie vervullen is van groot belang. Alle online activiteiten en digitale toepassingen zijn terug te leiden naar datacenters, waar de data wordt opgeslagen en bewerkt. SPIE heeft jarenlange kennis van datacenterdisciplines en heeft gediplomeerde specialisten die een IT-omgeving naar wens kunnen ontwerpen, inrichten, onderhouden en beheren.

Of het nu gaat om de Grey Space (HVAC-installatie, E-installatie, noodstroomvoorzieningen, beveiliging) of om de White Space (databekabeling infrastructuren, racks en containment, PDU’s, caging), op ieder domein zijn wij inzetbaar. Deze expertise stopt niet bij het ontwerpen en (ver)bouwen van een datacenter, SPIE verzorgt ook het preventief en correctief onderhoud van de complete installatie. Met eigen service monteurs en een krachtig netwerk aan partners en leveranciers biedt SPIE landelijke dekking en is 24/7 beschikbaar en bereikbaar.

Continuïteit en bereikbaarheid

In iedere IT equipment room of serverruimte zoeken wij de juiste balans tussen duurzaamheid, veiligheid, technologie en kostenefficiëntie. Met jarenlange ervaring, een multidisciplinair team en succesvolle realisaties binnen onder andere productieomgevingen, colocaties (het gezamenlijk gebruiken van een IT ruimte), telecom- en breedbandproviders, Enterprise, Edge computing, MKB, financiële- zorg en overheidsinstellingen, bieden wij de zekerheid als betrouwbare partner voor ieder project. Of dit nu gaat om een groot datacenter, een Main Equipment Room (MER) als hoofd IT-locatie voor een gebouw, of een Satellite Equipment Room (SER), wij denken graag mee in het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Om deze expertise aantoonbaar te maken, beschikken wij over diverse certificaten, erkenningen en referenties.

Van advies op maat, ontwerp, volledige turn-key realisatie tot aan het beheer van diverse ruimtes, continuïteit en beschikbaarheid is altijd cruciaal. SPIE is hierin een betrouwbare en deskundige partner.

Datacenter proces SPIE

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.