NAC Breda technisch klaar voor de toekomst

Enorme waardering over het werk van SPIE uitgesproken

NAC voetbalstadion
lines-animated

Leon Aerssens, hoofd veiligheid, facilitair en inkoop bij NAC Breda, spreekt zijn enorme waardering uit over het werk van SPIE. Leon Aerssens zocht een oplossing voor het verouderde en daardoor minder betrouwbaar gebouwbeheersysteem. Tegelijkertijd wilde hij tijdens het vernieuwen van het gebouwbeheersysteem kijken naar de mogelijkheden voor toekomstige uitbereidingen.

SPIE is onder leiding van Andries van Liere aan de slag gegaan met hun wensen voor de toekomst. Het resultaat is een nieuw gebouwbeheersysteem dat NAC Breda goed inzicht geeft in storingen en het energieverbruik van het gebouw. Het gebouwbeheersysteem is gebruiksvriendelijker en optimaliseert de rest van de systemen. Het gebouw is hierdoor duurzamer. Het dynamische karakter van het systeem biedt de basis voor verdere uitbreidingen.

NAC Breda is vooral te spreken over de mogelijkheden die SPIE ze heeft gegeven, het technisch inzicht te verrijken en de verdere begeleiding vanuit SPIE om het maximaal mogelijke te halen uit de nieuwe installatie. NAC Breda is dus technisch klaar voor de toekomst!

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.