Gebouwmanagement

lines-animated
Gebouwinstallaties

Net zoals we zelf elk project efficiënt uitwerken, zo maken we ook gebouwen efficiënter. Met de nieuwste technologieën maken we gebouwen duurzamer en efficiënter in onderhoud en daarmee energiezuiniger. Door data en intelligente systemen te integreren, tillen we panden naar een hoger niveau qua veiligheid, comfort, toegankelijkheid, duurzaamheid en connectiviteit.

Binnen "The Road to Paris" pakken wij samen met vier andere bedrijven de verduurzaming van kantoren projectmatig aan.

smart buildings

Smart Buildings

SPIE heeft alles in huis om ieder vraagstuk op het gebied van gebouwinstallaties en gebouwbeheer op te lossen en het gebouw in dienst te laten staan van de gebruiker.

Lees meer
Verduurzaming gebouwen

Verduurzaming gebouwen

De complete aanpak voor een toekomstgerichte verduurzaming van gebouwen. Samen bereiken we duurzaamheidsambities

Lees meer
Gebouwbeheer

Gebouwbeheer & assetmanagement

SPIE biedt gecertificeerd, data-gedreven en efficiënt beheer en onderhoud van alle gebouwgebonden installaties en systemen.

Lees meer
WKO

WKO-installaties

Een warmte- en koudeopslag kan uitkomst bieden voor een duurzame energieopwekking doordat het gebruik maakt van bodemenergie voor het verkoelen en verwarmen.

Lees meer
Connectivity

Connectivity

SPIE heeft jarenlange ervaring met het inrichten, aanleggen en migreren van IT infrastructuren.

Lees meer
liften en transport

Liften

Liften die in onderhoud zijn bij SPIE, staan niet of nauwelijks stil door storingen.

Lees meer
Security

Security Management

Wij geloven dat beveiliging om een integrale aanpak vraagt. Hiermee kunnen wij veiligheid op topniveau houden en behoren onveilige situaties tot het verleden.

Lees meer
Laad oplossingen

Laadinfrastructuur

Het aantal elektrische vervoersmiddelen neemt aanzienlijk toe en daarmee groeit ook de vraag naar laadpaalvoorzieningen. SPIE verzorgt de volledige laadinfrastructuur

Lees meer
Sprinklerinstallaties

Sprinklerinstallaties

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging komt SPIE altijd met een passende oplossing voor onder andere blussystemen zoals sprinklerinstallaties, watermistinstallaties, maar ook brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen.

Lees meer
Beveiliging

Beveiliging

SPIE is specialist op het gebied van fysieke- en digitale beveiliging. Zo bieden wij onder andere oplossingen voor brandveiligheid, databeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole.

Lees meer
Brandmeldinstallatie

Brandbeveiliging

Idealiter wordt een brand in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd zodat tijdig een ontruimingssignaal kan worden gegegeven. Branddetectie is dan ook een essentieel onderdeel van goede brandbeveiliging.

Lees meer
Validatie

Validatie & commissioning

Bij SPIE zorgen we ervoor dat validatie en commissioning zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd zodat alle installaties en systemen aan de beoogde kwaliteitseisen en functionaliteiten voldoen.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.