Energietransport

lines-animated
Energietransport

Transmissie en distributie (T&D) verwijst naar de verschillende stadia van het transporteren van elektriciteit over masten en hoogspanningslijnen van opwekkers naar huizen of bedrijven. Deze leidingen kunnen bovengronds of soms in de grond liggen en gecombineerd vormen de T&D het zogenaamde "net". Het net levert en distribueert elektriciteit, waarvan een deel afkomstig is van hernieuwbare energie.

Netten slimmer maken

Met nieuwe, innovatieve digitale technologie die erin is geïntegreerd, kunnen slimme netten zorgen voor flexibele, real-timecontrole van het distributienet netwerk. Met een sterke technische expertise in elektrotechniek en communicatietechnologie, installeert, onderhoudt en beheert SPIE de IT van de volgende generatie elektriciteitssystemen voor exploitanten.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.