Gebouwbeheer & assetmanagement

lines-animated
Gebouwbeheer

Gebouweigenaren en beheerders hebben vandaag de dag diverse uitdagingen; van efficiëntieverbetering, kostenbeheersing, wet- en regelgeving tot aan verduurzaming en digitalisering. Tegelijkertijd worden gebouwgebonden installaties complexer en is de in-house technische kennis en capaciteit beperkt. SPIE biedt gecertificeerd, data-gedreven en efficiënt beheer en onderhoud van alle gebouwgebonden installaties en systemen zodat onze opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse markten is SPIE inmiddels uitgegroeid tot dé partner in beheer en onderhoud.

Duurzaam en datagedreven beheer en onderhoud

SPIE biedt geïntegreerde oplossingen voor beheer en onderhoud die meerdere disciplines omvatten. Dit betekent dat opdrachtgevers één betrouwbare partner hebben voor al hun technische behoeften op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bouwkunde. Bij voorkeur voeren we preventief onderhoud uit waarbij de gebouwgebruiker zo min mogelijk hinder ervaart, maar ook bij storingen staan we paraat zodat de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk geborgd wordt.

We combineren onze expertise, ervaring en kennis van de nieuwste technologieën om oplossingen te bieden die het beste resultaat opleveren. Door monitoringssystemen, predictive maintenance-tools en digitale rapportage maken we onze werkzaamheden transparant en inzichtelijk. Bovendien zijn we hiermee in staat om continu te blijven ontwikkelen, innoveren en presteren. Via ons unieke monitoringssysteem, PULSE Core is het zelfs mogelijk om op elk moment inzage te hebben in de status van het gebouw en de installaties. .

Van managing assets naar assetmanagement

Door nauw samen te werken met onze klanten kijken we verder dan alleen de onderhouds- en gebruikersbehoeften van vandaag. We denken we mee in een duurzame en slimme aanpak die bijdraagt aan doelstellingen en ambities richting de toekomst. Door een gebouw te zien als een systeem van samenhangende assets brengen we het gebouwbeheer naar een hoger niveau. Voor optimaal assetmanagement worden (ontwerp)keuzes en het beheer en onderhoud van assets gestructureerd, gepland, uitgevoerd en geëvalueerd binnen de context van de organisatie. Met andere woorden, we sturen het beheer en onderhoud vanuit de bedrijfsstrategie en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Doordat onze aanpak in assetmanagement voldoet aan de internationale normen en richtlijnen van ISO 55001, garanderen we een gestructureerde en effectieve aanpak voor het beheer van assets met aandacht voor risicobeheersing, optimalisatie en duurzaamheid.

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw onderhoud- en beheervraagstuk? Neem contact met ons op of ontdek onze andere specialisaties:

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.