Onderwijs

lines-animated
Onderwijs

Meer dan ooit is er aandacht voor een veilige, gezonde en optimale leef- en leeromgeving voor studenten, leraren en kinderen. Bij SPIE geloven we dat de prestaties van gebouwinstallaties hier een cruciale rol in hebben. Door de inzet van innovatieve technologieën en slim onderhoud zijn wij in staat de optimale onderwijsomgeving te creëren met aandacht voor de luchtkwaliteit, klimaatbeheersing, verlichting, connectiviteit, gebruikerscomfort en veiligheid.

Om te kunnen voldoen aan de afspraken in het klimaatakkoord heeft het onderwijs ook de nodige uitdagingen om de energievoorziening helemaal duurzaam en CO₂ neutraal te maken. SPIE helpt onderwijsinstellingen bij het maken van de nodige stappen naar een duurzame, veilige en gezonde toekomst.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.