Afvalverwerking en recycling

lines-animated
recyling

De wereld van afvalverwerking en recycling staat nooit stil. Alles draait om circulariteit en daar is de nodige innovatie en ontwikkeling voor nodig. SPIE ondersteunt afvalverwerkers bij het realiseren van hun circulaire ambities. We optimaliseren de verwerkingsprocessen waarin producten en grondstoffen klaar worden gemaakt voor hergebruik. Dit kan door een projectmatige aanpak, waarbij we vanaf het ontwerp en de engineering meekijken hoe we bepaalde processen of infrastructuren kunnen inrichten, om vervolgens over te gaan naar de bouw en installatie. Anderzijds weten we als geen ander dat de processen 24/7 blijven draaien. Met slim onderhoud zorgen we ervoor dat processen niet stil komen te liggen. Mocht er dan toch een stilstand plaatsvinden dan staan we direct klaar om het op te lossen en het verwerkingsproces weer in beweging te brengen.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.