Openbare verlichting

lines-animated
Openbare verlichting

Verlichting heeft impact op het comfort, de verkeers- en sociale veiligheid op straat of in openbare ruimtes. Zo zorgt straatverlichting ervoor dat mensen met een gerust gevoel op straat rondlopen en brengt sfeervol licht een stad tot leven. Of het nu gaat om het verlichten van straten, objecten, gebouwen, industrie- en bedrijventerreinen of sportvelden, SPIE regelt alles van A-Z.

Storing of schade aan de openbare verlichting doorgeven?

Aanlichten Deventer

Aanlichten

In steden wordt verlichting vaak alleen ingezet om meer veiligheid en zicht te creëren. Verlichting kan echter een veel grotere rol spelen in de beleving en het gevoel in een stad.

Lees meer
Openbare verlichting

Openbare verlichting

Als specialist in (openbare) verlichting en sensortechnologie realiseert SPIE volledige verlichtingsinfrastructuren zodat licht brandt waar en wanneer dit nodig is en met de juiste hoeveelheid.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.