Machinebouw

Technische totaaloplossing voor de machinebouw

lines-animated
Machinebouw

Als technisch specialist in de machinebouw zorgt SPIE voor de ontwikkeling, engineering, montage, modificatie, bouw en inbedrijfstelling van machines, apparaten en modules. Dankzij ons flexibel vakmanschap brengen wij producerend Nederland in beweging.

Specialist in machinebouw

Een betrouwbaar en optimaal productieproces start al bij de basis: de machines, de software, het besturingssysteem en de integratie naar een volledige productielijn. Op al deze onderdelen kan worden gerekend op de kennis en expertise van SPIE. Onze technische specialisten denken graag mee in de ontwikkeling van een solide basis en bieden oplossingen voor het optimaliseren en standaardiseren van mechanische en elektrische (mechatronische) processen in de bouw van machines, met als doel het rendement en capaciteit te verbeteren. Onze flexibele monteurs zijn daarnaast snel inzetbaar voor het oplossen van complexe of eenvoudig technische vraagstukken, maar we hebben ook het vakmanschap in huis om op projectbasis volledige productie gebonden installaties te ontwerpen, bouwen, modificeren en/of in bedrijf te stellen. Zo assembleren en bouwen we sub-samenstellingen, complete systemen en prototypes voor machines of productielijnen. Ook de aansturing nemen wij voor onze rekening. In onze werkplaats verzorgen onze panelenbouwers de besturingssystemen om maximaal te kunnen produceren, vandaag en in de toekomst.

Industriele paneelbouw

Industriële paneelbouw

SPIE ontwerpt, assembleert en bouwt besturingskasten en panelen voor de machinebouw en andere industriële toepassingen.

Lees meer
Machinebouw

Mechanische assemblage

Als machinebouw specialist houdt SPIE zich bezig met het assembleren en bouwen deelmodules, sub-samenstellingen, complete machines en prototypes voor machines of productielijnen.

Lees meer
Mechatronische projecten

Mechatronische machinebouw projecten

Als machinebouw specialist zorgen we voor het mechaniseren of automatiseren van het productieproces, en zijn we ook inzetbaar voor het bewerken, monteren of verplaatsen van een compleet machinepark.

Lees meer
SPIE Machinebouw

Flexibel vakmanschap in de machinebouw

Al meer dan 40 jaar nemen wij de zorg uit handen voor machinebouwers in Nederland door meer dan 300 gekwalificeerde allround specialisten in te zetten op het moment dat dit het hardst nodig is.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.