Security Management

lines-animated
Security

Een pand is vaak uitgerust met diverse beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, camerabewaking, inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Meerdere systemen, van verschillende fabrikanten die onafhankelijk van elkaar werken. Niet alleen kan het heel tijdrovend en kostbaar zijn om alle systemen los te beheren, installaties worden ook complexer en geavanceerder. Wij geloven dat beveiliging om een integrale aanpak vraagt. Hiermee kunnen wij veiligheid op topniveau houden en behoren onveilige situaties tot het verleden. Dankzij onze uitgebreide security ervaring zijn wij in staat om beveiligingsinstallaties te integreren op één platform; een security management systeem (SMS).

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing

We brengen alle beveiligingssystemen samen op één integraal platform zodat alle (veiligheids)informatie samenkomt. Groot voordeel is dat systemen, op één of meerdere locaties, binnen dezelfde omgeving en op afstand beheerd kunnen worden. Installaties zijn beter op elkaar afgestemd en tegelijkertijd geeft een integratie van data nieuwe inzichten om de beveiliging te optimaliseren. Het levert daardoor niet alleen een (operationele) kostenbesparing op, installaties worden efficiënter ingezet en er is meer zicht op de levenscyclus van alle assets.

Maatwerk oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk

We hebben de kennis en expertise in eigen huis om naast de integratie ook alle andere aspecten rondom het security management systeem uit handen te nemen. Van het oplossingen van storingen, onderhoud aan installaties, het optimaliseren van de beveiliging tot aan het 24/7 monitoren van de veiligheidssituatie. Iedere organisatie is anders, ieder pand is anders. Daarom is er nooit een standaard oplossing als het gaat om het beheren en integreren van de beveiliging. Uiteindelijk draait het erom dat de beveiliging efficiënt en optimaal is ingeregeld tegen zo laag mogelijke (operationele)kosten. Wij denken en werken graag mee met het slim inrichten van systemen en processen zodat we samen tot het beste resultaat komen. Neem contact op met onze specialist en ontdek de mogelijkheden.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.