(Petro) Chemie

lines-animated
(petro) Chemie

Veiligheid, kwaliteit en het milieu zijn de belangrijkste aandachtsgebieden in een productieproces. SPIE voelt zich thuis in de (petro) chemische industrie – van het kleinste moertje tot de grootste installaties. Samen met onze klanten realiseren we een veilige productieomgeving en zorgen we ervoor dat alle processen voldoen aan de wet- en regelgeving, want bij ons geldt: we werken veilig of we werken niet!

Net zoals iedere industrie staat ook de petrochemische industrie voor de uitdaging om te verduurzamen en te automatiseren. Als drijvende kracht achter de energietransitie weten we wat er nodig is om de duurzame ambities en plannen van onze klanten te realiseren. Bovendien kunnen wij met onze multidisciplinaire aanpak niet alleen een veilige en duurzame productieomgeving realiseren, we zetten innovatieve technieken en systemen in om chemieprocessen te optimaliseren.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.