Duurzaamheid

Zo veel mogelijk ‘aan’ zetten zonder dat de planeet ‘uit’ moet

lines-animated
Duurzaamheid SPIE

Bij SPIE durven we groot te denken. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan. Dankzij onze expertise, leergierigheid en grootte, groeiden we uit tot een drijvende kracht achter de energietransitie.

Duurzaamheid is de kern van onze dienstverlening

De klimaatcrisis vereist een snelle wereldwijde transformatie van energiebronnen en energiegebruik. SPIE is een enabler van de energietransitie over drie pijlers heen: verschuiving in energiemix, verbeteren van de energie-efficiëntie en verandering in mobiliteit. SPIE maakt deel uit van de oplossing voor deze uitdagingen. Wij helpen onze klanten om hun ambities ten aanzien van energie te realiseren.

Duurzaamheid gaat over meer dan het milieu

Wat wij doen heeft impact. Ook als het gaat om maatschappelijke vraagstukken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij SPIE richt zicht op vier pijlers: onze mensen, milieu, zakendoen en de maatschappij. Hierbij betrekt SPIE de hele keten: leveranciers, partners en opdrachtgevers. SPIE is sinds 2003 ondertekenaar van de United Nations Global Compact en onderschrijft daarmee de 17 doelstellingen op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie. De duurzaamheidsprestaties van SPIE worden door EcoVadis beoordeeld met een “Gold rating”. Bekijk al onze certificaten.

Samen bouwen we aan Sustainable Development Goals

Bedrijven en landen bouwen met elkaar aan een duurzame toekomst met de Sustainable Development Goals. SPIE focust op de volgende SDG’s:

SDG's van SPIE
SDG's van SPIE

Deze SDG’s zijn geïntegreerd in ons MVO beleid met vier pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze mensen

Zaken doen

Maatschappij

Transparant over onze prestaties

SPIE is transparant over haar prestaties op het gebied van duurzaamheid via jaarlijkse rapportages, certificaten en nieuws- en persberichten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.