Beveiliging

lines-animated
Beveiliging

Een betrouwbare en veilige (werk-)omgeving vraagt ook om optimale beveiliging van eigendommen en data. Een veiligheids- of beveiligingsincident kan ertoe leiden dat kostbare bezittingen of vertrouwelijke bedrijfseigendommen verloren gaan, of erger nog, dat de veiligheid van medewerkers in gevaar komt. SPIE is specialist op het gebied van fysieke- en digitale beveiliging. Zo bieden wij onder andere oplossingen voor brandveiligheid, databeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole. De beveiliging van een gebouw vraagt om een integrale en professionele aanpak. Daarom denken we graag mee vanaf het begin bij het ontwerp tot en met plaatsing en onderhoud van beveiligingssystemen.

Inbraakbeveiliging

Door slimme inbraakbeveiliging kan ongewenst bezoek tijdig gedetecteerd. Naast het installeren en onderhouden van het beveiligingssysteem, verzorgen we ook in samenwerking met partners de meldkamer- en bewakingsdiensten. Als erkend beveiligingsbedrijf zijn we BORG-gecertificeerd waardoor we afhankelijk van de risicoklasse met een aanpak op maat komen.

Camerabeveiliging

Het bewaken van gebouwen en productieprocessen gebeurt steeds vaker door middel van CCTV systemen. Om ongewenste bezoekers te registeren en vandalisme te voorkomen, is er een compleet aanbod dat varieert van eenvoudige vaste camera’s tot geavanceerde supersnelle dome camera’s. Ook voor het vastleggen van beelden zijn er diverse mogelijkheden. Moderne software maakt intelligentie mogelijk zodat niet alleen achteraf beelden van een incident kunnen worden bekeken, maar een incident herkend kan worden terwijl het plaatsvindt. Onze beveiligingsexperts helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Toegangscontrole

Soms kan het belangrijk zijn om de toegang tot het bedrijfspand, ruimte of een afdeling binnen het bedrijf te beperken tot een selecte groep, al dan niet binnen vastgestelde tijdstippen. In dat geval biedt een toegangscontrolesysteem uitkomst. Hierbij is het mogelijk om zeer complexe protocollen te programmeren. Dankzij ons moduleconcept is het ook mogelijk om het toegangscontrolesysteem te combineren met bijvoorbeeld een terminal voor de registratie van werktijden of een intercomsysteem. Zo is er een volledige controle over de bezoekers van een pand.

Onze allround 24/7 dienstverlening

Daar waar privacy en veiligheid belangrijk zijn, staan wij klaar voor advies, ontwerp, onderhoud en beheer van beveiligingsinstallaties. Uiteraard moet de beveiligingsinstallatie ook blijven werken. Om deze in topconditie te houden, ondersteunen wij met 24/7 servicedienst om eventuele storingen aan het systeem op te lossen. De situatie in een pand kan natuurlijk ook veranderen. Om er zeker van de zijn dat de veiligheid geborgd blijft, komen we minimaal één keer per jaar de werking van de veiligheidssystemen controleren.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.