Glasvezelnetwerken

Ondergrondse infrastructuren

lines-animated
Glasvezelnetwerken

Een betrouwbare en beschikbare glasvezelverbinding tot aan de woning of het bedrijfspand. Onze specialisten spelen in op de steeds meer veranderende behoefte van de markt door alle interactieve diensten via kabel- en telecomnetwerken te organiseren en coördineren. Voor engineering, aanleg, onderhoud en beheer, voor geheel nieuwe netwerken of juist reconstructies van een bestaande infrastructuur, we zorgen ervoor dat alle belangrijke verbindingen beschikbaar zijn. Onze technisch specialisten zijn 24/7 overal inzetbaar, van FttX tot FttH.

Vaste connectiviteit

Deze projecten worden nagenoeg altijd op turn key basis uitgevoerd. SPIE ontwerpt, bouwt en beheert de aansluitingen voor diverse opdrachtgevers en zorgt voor installatie en inbedrijfstelling van de hardware. Ook wordt de communicatie met de eindgebruiker over het installatietraject volledig verzorgd. De vakkundig aangelegde netwerken vergen slechts een minimaal onderhoud, waarvoor vanzelfsprekend ook SPIE kan worden ingeschakeld. Bij storingen kan er altijd een beroep worden gedaan op de servicedienst die 7 dagen per week 24- uur per dag stand-by staat.

Tevens bij het operationeel maken van telefonie (VOIP), internet en digitale televisie plaatst SPIE modems, regelt deze in en legt de bekabelingen en uitbreidingen van 220V aansluitingen. Doordat SPIE diverse stabiele installaties kan ontwerpen, bouwen, vervangen en onderhouden kan SPIE worden ingezet voor een breed scala aan werkzaamheden op bedrijventerreinen, in woonwijken, op campings, jachthavens en vakantieparken. Ongeacht de vraag van de klant, onze specialisten zorgen voor een stabiele verbinding.

Network Operation Center - NOC

Vanuit het Network Operation Center (NOC) in Oss beheert SPIE diverse telecommunicatienetwerken. Operators bewaken de netwerken dag en nacht en sturen monteurs op pad bij (dreigende) storingen. Zo beheren zij voor diverse klanten de kabelnetwerken voor datacommunicatie, telecommunicatie en kabeltelevisie. Ook houden ze de gas-, water- en elektriciteitsnetwerken van diverse recreatieparken in de gaten.

NOC

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.