ICT Services

lines-animated
ICT

Bedrijven transformeren hun organisatie met ondersteuning van nieuwe cloud technologieën omdat daarmee grote voordelen te behalen zijn voor zowel eindgebruikers als de organisatie. Eindgebruikers worden door deze technologieën beter ondersteund in hun kerntaken, kunnen beter met elkaar gaan samenwerken en zijn in staat klanten optimaal te bedienen. Daarnaast hebben organisaties voordeel van oplossingen die flexibel, schaalbaar en snel inzetbaar zijn waarbij de leveranciers zorgen voor een goed beheerde en bovenal veilige ICT infrastructuur. Deze digitale transformatie is voor iedere organisatie noodzakelijk om flexibel en wendbaar te zijn, te innoveren en klaar te zijn voor de toekomst.

Om mee te gaan met de laatste technologische ontwikkelingen is er specialistische kennis nodig. Bij SPIE komen we met de juiste ICT-oplossing voor iedere situatie, van ontwerp tot levering, implementatie, beheer en onderhoud. Streven naar continue verbetering is hierin de norm.

We zorgen dat ICT aansluit op de behoefte en doelstellingen van onze klanten, met oplossingen die aansluiten op de sector. Samen met onze klanten en partners brengen we de digitale transformatie in beweging. 

Connectivity

Connectivity

SPIE heeft jarenlange ervaring met het inrichten, aanleggen en migreren van IT infrastructuren.

Lees meer
Modern workspace

Moderne Werkplek

De moderne werkplek is intuïtief te gebruiken, altijd beschikbaar en op elk apparaat toegankelijk. SPIE realiseert van A-Z een moderne werkplek.

Lees meer
ICT managed service provider

ICT managed service provider

ICT hoeft al lang niet meer volledig in eigen beheer en eigendom te zijn. Door het gedeeltelijk of volledig uit te besteden ontstaat er meer strategische wendbaarheid.

Lees meer
Cloud communication

Cloud communications

SPIE begeleidt organisaties bij het migreren van bestaande processen, werkplekken en telefonie naar moderne cloud gebaseerde systemen.

Lees meer
Cybersecurity

Cybersecurity

SPIE heeft een belangrijke rol in het beschermen van deze vitale infrastructuur

Lees meer
Secure Networking

Secure Networking

Ons team van hooggekwalificeerde en hoogopgeleide netwerkspecialisten ondersteunen in het ontwerpen, bouwen, realiseren, beheren en onderhouden van een veilig en snel netwerk.

Lees meer
ICT service & support

ICT Service & Support

Onze serviceorganisatie is 24/7 beschikbaar om de (vitale) ICT infrastructuur in stand te houden en te optimaliseren.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.