Veilige (werk)omgeving

lines-animated
Veilige (werk)omgeving

Met de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat mensen in een veilige en gezonde omgeving kunnen (samen)werken en verblijven. Door data en intelligente systemen te integreren, tillen we panden naar een hoger niveau qua veiligheid, comfort, toegankelijkheid, duurzaamheid en connectiviteit. Ontdek hieronder al onze oplossingen voor een veilige (werk)omgeving.

Security

Security Management

Wij geloven dat beveiliging om een integrale aanpak vraagt. Hiermee kunnen wij veiligheid op topniveau houden en behoren onveilige situaties tot het verleden.

Lees meer
Sprinklerinstallaties

Sprinklerinstallaties

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging komt SPIE altijd met een passende oplossing voor onder andere blussystemen zoals sprinklerinstallaties, watermistinstallaties, maar ook brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen.

Lees meer
Beveiliging

Beveiliging

SPIE is specialist op het gebied van fysieke- en digitale beveiliging. Zo bieden wij onder andere oplossingen voor brandveiligheid, databeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole.

Lees meer
Brandmeldinstallatie

Brandbeveiliging

Idealiter wordt een brand in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd zodat tijdig een ontruimingssignaal kan worden gegegeven. Branddetectie is dan ook een essentieel onderdeel van goede brandbeveiliging.

Lees meer
Modern workspace

Moderne Werkplek

De moderne werkplek is intuïtief te gebruiken, altijd beschikbaar en op elk apparaat toegankelijk. SPIE realiseert van A-Z een moderne werkplek.

Lees meer
Validatie

Validatie & commissioning

Bij SPIE zorgen we ervoor dat validatie en commissioning zorgvuldig en efficiënt wordt uitgevoerd zodat alle installaties en systemen aan de beoogde kwaliteitseisen en functionaliteiten voldoen.

Lees meer
Cybersecurity

Cybersecurity

SPIE heeft een belangrijke rol in het beschermen van deze vitale infrastructuur

Lees meer
Secure Networking

Secure Networking

Ons team van hooggekwalificeerde en hoogopgeleide netwerkspecialisten ondersteunen in het ontwerpen, bouwen, realiseren, beheren en onderhouden van een veilig en snel netwerk.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.