Verduurzaming gebouwen

Versnellen van duurzaamheidsambities

lines-animated
Verduurzaming gebouwen

De energietransitie in Nederland is in volle gang, mede aangejaagd door wet- en regelgeving. Tegelijkertijd is er meer dan ooit aandacht voor circulariteit en een toekomstbestendige (werk)omgeving. Bij SPIE draait verduurzaming daarom al lang niet meer alleen om het besparen van energie, het verlagen van energiekosten of het verkleinen van de CO2-footprint.

Een toekomstbestendig gebouw is ook gezond, veilig, slim en draait om de gebruikers. Het kan in functie, comfort en identiteit meebewegen met veranderende behoeften, omstandigheden en (wettelijke) eisen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het beheer en onderhoud begrijpen we niet alleen wat er nodig is om een gebouw optimaal te laten presenteren, we weten ook wat er speelt binnen diverse markten, in de processen van onze klanten en wat er nodig is voor eindgebruikers. Niet voor niets krijgt geen enkele duurzame ambitie van ons de stempel ‘onmogelijk’. De ambities, hoe uitdagend of groots ook, worden meteen ook de ónze.

Ecologische duurzaamheid

Doordat we alle specialistische kennis in eigen huis hebben en actief zijn in diverse markten, bekijken wij duurzaamheidsvraagstukken vanuit de gehele keten; vanaf de opwekking van energie tot het transport, de distributie en het energiemanagement. Deze integrale benadering zorgt ervoor dat er altijd de juiste oplossing gevonden wordt om de duurzame ambities en doelstellingen van onze klanten te realiseren. Van snelle en slimme energiezuinige kostenbesparingen tot het volledig energieneutraal en circulair maken van een pand; wij kunnen iedere uitdaging aan. Benieuwd hoe we dit doen? Ontdek onze Ecolution aanpak.

Toekomstbestendig gebouw

Om een duurzaam gebouw te realiseren denken en werken mee vanuit iedere fase in de levenscyclus van het pand; van advies tot en met de realisatie en exploitatie. Hierdoor zijn we ook in staat om samen met onze klanten en partners de sterk opkomende circulariteits-vraagstukken op te pakken. Duurzaamheid betekent ook een omgeving creëren waarin mensen gezond blijven en optimaal kunnen presteren. Op die manier blijft een pand aantrekkelijk en rendabel en behoudt het zijn waarde. We gebruiken data, slimme en innovatieve technologieën om een comfortabele, veilige en gezonde omgeving te realiseren, vandaag en in de toekomst. Door continu te innoveren dragen wij actief bij aan de realisatie van de duurzaamheidsdoelstellingen. Welke uitdaging gaan we samen aan? Neem contact op met onze specialist.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.