Overheids- en culturele gebouwen

lines-animated
DUO overheid

Om de openbare dienstverlening uit te kunnen voeren, moeten lokale overheden en overheidsinstanties kunnen rekenen op slimme gebouwen die aan de strengste normen voldoen. SPIE zorgt ervoor dat gemeentehuizen, standskantoren, musea, bibliotheken en andere openbare gebouwen die door de overheid of lokale autoriteiten worden beheerd, voldoen aan de lokale en Europese normen en voorschriften. Door de inzet van innovatieve technologieën en slim onderhoud zijn wij in staat de optimale leef- en werkomgeving te creëren met aandacht voor de luchtkwaliteit, klimaatbeheersing, verlichting, connectiviteit, gebruikerscomfort en veiligheid.

Niet alleen ondersteunen wij overheden om stap voor stap de gebouwen te verduurzamen, wij helpen ook bij de digitalisering om gebouwen slimmer en meer geconnecteerd te maken. Zo maken we de publieke sector klaar voor de toekomst.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.