Innovatie

Hoe wij innovatie toepassen

lines-animated
innovatie

Innovatie is geen doel op zich maar een middel om werkprocessen te versnellen, productieprocessen te optimaliseren, grondstofgebruik te reduceren en nieuwe producten en diensten te creëren. Binnen onze vakgebieden passen we steeds vaker innovatieve diensten en producten toe, waarmee we niet alleen de doelstelling van onze klanten realiseren, maar ook die van de klanten van onze klanten. Zo draagt SPIE bij aan een gezonde economie.

Wordt alles dan innovatief? Nee. Bestaande systemen zullen niet overal meteen worden vervangen. Die blijven we gebruiken, maar ondertussen informeren en adviseren we klanten ook over mogelijke innovaties.

Partners in innovatie

De partners waar we, in een open ecosysteem, onze klanten mee ondersteunen zijn onder andere: EnergyQ, Commscope, Nalta, DELL Technologies, NOKIA, Schneider Electric, Honeywell, Braincreators, Incooling, Radial SG, TekDelta, InnoEnergy en Zytec.

Laatste nieuws

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.