Secure Networking

Veilige en flexibele netwerken

lines-animated
Secure Networking

Iedere werk- en of productieomgeving vraagt om een schaalbaar en beveiligd netwerk. Ons team van hooggekwalificeerde en hoogopgeleide netwerkspecialisten ondersteunen in het ontwerpen, bouwen, realiseren, beheren en onderhouden van een veilig en snel netwerk. Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen van marktleiders in het IT-domein (kantooromgeving) en OT-domein (productieomgeving) komen we altijd met de juiste maatwerk oplossing voor iedere situatie of omgeving. Of het nu gaat om kleine inventieve wijzigingen aan netwerkcomponenten of een grootschalige aanpak in de netwerkarchitectuur, We’ve gOT IT!

Integrale security in het netwerkontwerp

Een netwerk moet flexibel met de organisatie mee kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd snel en veilig zijn. Dit begint al vanaf de basis, in het netwerkontwerp. Onze specialisten brengen de huidige netwerkinfrastructuur nauwkeurig en kaart en ontwerpen een architectuur waarbij security een integraal onderdeel is van het netwerk. We richten ons op alle netwerk-, beveiligings- en databeheertechnologieën met alle belangrijke componenten eromheen. Op die manier creëren we een stevig fundament voor een toekomstbestendig netwerk. Door slim gebruik te maken van zogenaamde building blocks bouwen we bovendien een netwerk dat schaalbaar en flexibel is.

Realisatie en beheer van de netwerkinfrastructuur

Vaak vallen er meerdere locaties binnen een netwerk en in sommige gevallen staan diverse OT- en IT componenten met elkaar in verbinding. Hoe complex een netwerk ook is, alles moet werken en blijven werken. Bij de bouw en implementatie van een aangepaste of nieuwe netwerkinfrastructuur testen we daarom uitgebreid alle componenten zodat we de kwaliteit en veiligheid van het netwerk kunnen garanderen. Om de connectiviteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid, gebruiksgemak, beveiliging en netwerktechnologie op het gewenste niveau te houden kan ook het beheer en onderhoud volledig of gedeeltelijk aan ons worden uitbesteed.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.