Secure Networking

Veilige en flexibele netwerken, geschikt voor cloud toepassingen

lines-animated
Secure Networking

Ons team van hooggekwalificeerde en hoogopgeleide netwerkspecialisten kan helpen om een snel en veilig netwerk te ontwerpen, te bouwen en te beheren door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen van marktleiders zowel in het IT-domein (het kantoor) als het OT-domein (de productieomgeving). Een flexibel, cloud managed netwerk geeft ruimte voor innovatie of groei. Uitrol van nieuwe sites en nieuwe diensten op het netwerk zijn eenvoudig realiseerbaar door de CaaS diensten van SPIE (Connectivity-as-a-service) gebaseerd op Software-defined Networking.

Software-defined networking

Steeds meer applicaties zijn beschikbaar via SaaS (Software-as-a-Service), maar zeker niet allemaal. Ook het beheer van applicaties zouden idealiter allemaal geïntegreerd worden op één netwerk, beheerd via de cloud zonder dat er nog zorgen zijn over updates en installaties. Dit vraagt echter om hele andere capaciteiten van een netwerk. Software-defined networking is hiervoor de juiste oplossing. Dit dynamische netwerk kan worden aangeboden in de vorm van SD-WAN of SD-LAN. Welke oplossing het beste past bij de bedrijfsdoelstellingen, behoeften, plannen en ambities bekijken we graag samen. Alle netwerkinrichtingen, van routing, switching tot wireless wordt door ons geregeld conform de oplossingen en richtlijnen van Gartner marktleiders. Hiermee garanderen we de kwaliteit en toekomstbestendigheid van onze netwerkoplossingen.

Connectivity

Naast het inrichten van de cloud en het netwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van fysieke netwerken. Bekijk hier alle connectiviteitsoplossingen en diensten. Ook voor het inrichten van de firewalls en internet omgeving kan worden gerekend op onze expertise. Wel zo makkelijk, zo is er één aanspreekpunt voor de volledige inrichting en beheer van een IT omgeving. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of het veranderen of aanpassen van een bestaande systemen, wij zoeken altijd naar een maatwerk oplossing.

IT, OT en IoT

De informatietechnologie (IT) binnen kantooromgevingen en de OT, operational technology (hard- en software binnen de industrie), groeien steeds meer naar elkaar toe door de sterke opkomst van sensortechnologie en Internet of Things. Industriële apparatuur, maar ook kunstwerken als bruggen en sluizen worden steeds meer voorzien van sensoren en bestuurd via software die vervolgens weer gekoppeld zijn aan het bedrijfsnetwerk. Security is essentieel in deze vitale infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in zowel IT- al OT-security en kunnen end-to-end oplossingen leveren. Ook voor OT netwerken zijn specifieke oplossingen en passend materiaal beschikbaar zoals Edge Computing en ruggedized apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website