Energie(transitie)

Samen maken we de energiemix diverser en evenwichtiger

lines-animated
Energie(transitie)

Bij SPIE durven we groot te denken. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan. Dankzij onze leergierigheid, omvang en expertise, groeiden we uit tot een drijvende kracht achter de energietransitie. Met de juiste technologieën en services maken we samen de energiemix diverser en evenwichtiger.

Om klimaatverandering tegen te gaan en te voldoen aan de klimaatdoelstellingen moeten we afscheid nemen van fossiele brandstoffen en investeren in hernieuwbare energie. Als belangrijker speler in de energietransitie zetten we onze eigen expertise in voor oplossingen op de korte- maar ook lange termijn, in verschillende markten. Dit doen we in samenwerking met partners en klanten, want alleen dan kunnen we de energietransitie in gang houden en versnellen. Zo zorgen we onder andere voor het opwekken, leveren en opslaan van hernieuwbare energie, werken we op grote hoogte aan hoogspanningslijnen en maken we de industrie groener. We zetten zo veel mogelijk ‘aan’ zonder dat de planeet ‘uit’ moet. Hoe we dit doen? Bekijk al onze energie-oplossingen:

Hoogspanningslijnen

Hoogspanningslijnen

De energietransitie heeft een grote impact op het hoogspanningsnet in Nederland.

Lees meer
Hoogspanning

Hoogspanningsstations

SPIE is dé expert op het gebied van ontwerp, realisatie, renovatie en onderhoud van hoogspanningsstations op elk gewenst spanningsniveau.

Lees meer
Stationsautomatisering

Stationsautomatisering

De overgang naar IEC 61850 gebaseerde onderstations is echter niet eenvoudig en vraagt om de nodige kennis en ervaring.

Lees meer
Middenspanningsinstallatie

Middenspanning

Het in stand houden van een middenspanningsinstallatie wordt steeds uitdagender. Voor bedrijven met een grote energiebehoefte zoals de industrie, ziekenhuizen of grote infrastructurele projecten zet SPIE haar expertise in.

Lees meer
Zonnepanelen

Duurzame energie

Om klimaatverandering tegen te gaan en te voldoen aan de klimaatdoelstellingen moeten we investeren in hernieuwbare energie.

Lees meer
Busbar

Busbar systemen

De aanleg van zonne- en windparken ligt regelmatig stil of kan niet adequaat en snel op het energienet worden aangesloten. SPIE biedt een oplossing voor netcongestie.

Lees meer
Verduurzaming industrie

Verduurzaming industrie

Met het oog op klimaatverbetering en het bijdragen aan een groenere industrie, zijn door SPIE diverse oplossingen gerealiseerd voor organisaties en industrieën.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.