Engineering

lines-animated
Engineering

De enigneers bij SPIE gaan samen met onze klanten aan de slag door hen te helpen en te adviseren bij het uitwerken van wensen en ambities. Alle disciplines, kennis en expertise hebben we in huis om elk ontwerpvraagstuk te vertalen naar een passende uitvoering. Met moderne en geavanceerde apparatuur brengen we de bestaande situatie nauwkeuring in beeld. Met behulp van een 3D-model stemt een multidisciplinair team de integrale aanpak af. Door de inzet van de nieuwste tools zoals virtual reality nemen wij de klant mee in het ontwerpproces. Ook tijdens de realisatie van het project houden we toezicht op de uitvoeringswerkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat het hele project binnen de gewenste kaders kan worden gerealiseerd. Bekijk hier onze specialisaties:

Basic- en detail engineering

Basic- en detail engineering

Onze engineers denken na over de ergonomie, duurzaamheid en het onderhoud, passend binnen de normen en wetgeving.

Lees meer
BIM

BIM

Bij SPIE werken we met BIM360 van Autodesk. Deze software helpt ons om de lijnen van een project uit te zetten. Wie doet wat? Alle data is zo beschikbaar gemaakt dat iedereen daar zijn deel in kan verwerken.

Lees meer
VR

VR, AR en MR

Van Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) hebben veel mensen wel gehoord. Met de komst van de Microsoft HoloLens is er ook Mixed Reality (MR) bij gekomen.

Lees meer
Constructie management

Constructie management

Ieder (nieuw)bouwproject is anders en heeft zijn eigen complexiteit en uitdagingen. Zo zijn er vaak veel stakeholders en contractors betrokken met ieders eigen disciplines, die vervolgens samen moeten komen om het project tot een succes te brengen.

Lees meer
Safety Engineering

Safety engineering

Een A-Z aanpak voor het identificeren van gevaren, het bepalen van de risico’s, het voorschrijven van risico reducerende maatregelen en de volledige borging en validatie.

Lees meer
Compliancy

Compliancy

Een risicoloze productieomgeving begint met een veilig ontwerp zodat in de basis de risico’s worden gereduceerd.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.