Industriële projecten

lines-animated
Industriele projecten

Bij SPIE durven we groot te denken. Dat iets gisteren niet kon, wil niet zeggen dat het vandaag niet kan. Dankzij onze leergierigheid, grootte en expertise, groeiden we uit tot een drijvende kracht achter de energietransitie. Deze ambities zetten we ook voort binnen de industrie. We denken processen van A tot Z uit en weten deze te realiseren en te optimaliseren. Met lef grenzen verleggen: dat hoort er ook bij. We kijken vooruit en passen innovaties toe die het industriële proces verbeteren – met aandacht voor elke schakel in de keten.

Elektrotechniek en instrumentatie

Elektrotechniek en instrumentatie

Of het nu gaat om een beveiligingssysteem, meet- en regeltechniek, klimaattechniek, verlichting of ventilatie, wij kunnen adviseren over gebruiksvriendelijke en duurzame toepassingen.

Lees meer
Piping

Piping

Als piping specialist in de industrie biedt SPIE een volledige dienstverlening om de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van ondergronds- en bovengronds leidingwerk te garanderen.

Lees meer
Mechanical

Mechanical

Specialist in mechanische onderhoudswerkzaamheden. Mechanisch onderhoud vormt de basis voor de betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit van installaties.

Lees meer
Process Equipment

Process equipment

Bij SPIE werken vakmensen volgens de allerhoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen aan (half) fabricaten en complete installaties voor diverse branches waarbij we zowel offshore als onshore installeren.

Lees meer
Verduurzaming industrie

Verduurzaming industrie

Met het oog op klimaatverbetering en het bijdragen aan een groenere industrie, zijn door SPIE diverse oplossingen gerealiseerd voor organisaties en industrieën.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.