Kantoren

lines-animated
Kantoren

Digitalisering en verduurzaming hebben een grote impact op de manier waarop een kantoor ingericht moet worden. Het nieuwe werken wordt een integraal onderdeel van de organisatie van een bedrijf en vraagt dus om een andere inrichting van de werkruimtes alsook om de inzet van andere technologieën. Verder is verduurzaming nodig om de CO₂ uitstoot te verminderen en energiekosten te besparen. SPIE heeft alle expertise in huis om een kantoor klaar te maken voor de wensen van vandaag en morgen.

Verduurzaming

Nederland heeft ruim 85 miljoen vierkante meter kantoorruimte. Een enorm oppervlak ‘kantoortuin’ dat in 2023 minimaal energielabel C moet hebben om te voldoen aan de klimaatafspraken van Parijs. De efficiëntie in bijna de helft van de kantoorgebouwen is verre van optimaal. SPIE helpt bedrijven om stap voor stap te verduurzamen en energiekosten te besparen. Samen benutten we de kansen om de gebouwprestaties te verbeteren en het gebruikscomfort te verhogen.

Digitalisering

Door de digitalisering werken medewerkers tijd-, plaats- en apparaat-onafhankelijk. Van bedrijven wordt dan ook verwacht dat dit optimaal gefaciliteerd wordt. Dit vraagt om slimme technologieën die verder gaan dan de grenzen van het kantoorgebouw.

Eindgebruiker centraal

Bij het realiseren van een toekomstbestendige en optimale werkomgeving staat bij SPIE de eindgebruiker centraal. Optimale verlichting, een goed binnenklimaat, de juiste luchtkwaliteit en een betrouwbare beschikbaarheid van technologieën verhoogt de productiviteit en leidt tot een betere gezondheid en minder verzuim. Dit draagt vervolgens weer bij aan verbeterde bedrijfsprestaties en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Road to paris

The Road to Paris

Juist op dit moment is voor kantoorgebouwen de noodzaak groot om te verduurzamen. Ze moeten in 2023 voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs en minimaal energielabel C hebben. Vijf bedrijven, waaronder SPIE, zijn daarom verenigd in The Road to Paris. Samen pakken zij de verduurzaming van kantoren projectmatig aan.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.