Infrastructuur en mobiliteit

Oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen

lines-animated
Infrastructuur en mobiliteit

Door een toename in het aantal verplaatsingen, wordt het wegennet van Nederland steeds intensiever gebruikt. De grote uitdaging is om de beschikbaarheid van wegen en de doorstroming te kunnen behouden. SPIE biedt oplossingen om de mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen op te lossen. Dit doen we voor zowel de natte- als droge infrastructuur. We laten onze expertise zien in zowel stedelijke gebieden als bij verkeerscorridors. Zo ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren we de installaties in tunnels, langs wegen, op vliegvelden en in het openbaar vervoer.

Tunnel

Tunnels

SPIE zorgt voor een toekomstgerichte aanpak voor het onderhoud en beheer van tunneltechnieken.

Lees meer
Verkeersmanagement

Dynamisch verkeersmanagement

SPIE biedt oplossingen die het mogelijk maken om verkeersopstoppingen te voorkomen, verkeersincidenten snel op te lossen en de wegbeschikbaarheid optimaal te houden.

Lees meer
Laad oplossingen

Laadinfrastructuur

Het aantal elektrische vervoersmiddelen neemt aanzienlijk toe en daarmee groeit ook de vraag naar laadpaalvoorzieningen. SPIE verzorgt de volledige laadinfrastructuur

Lees meer
Sensoren in de stad

Sensortechnologie in een Smart City

Sensortechnologie speelt een enorme rol in onze maatschappij en hebben een groeiende impact op vele facetten van onze samenleving.

Lees meer
Verkeersgeleiding

Verkeersgeleiding

SPIE waarborgt de verkeersveiligheid voor automobilisten en zorgt voor betrouwbaar verkeersmanagement dankzij flexibele oplossingen die tijdens calamiteiten en events in gebruik worden gesteld.

Lees meer
Dynamisch Reizigers Informatie Systeem

Dynamische Reizigers Informatie Systemen

SPIE ontwerpt, levert, realiseert en onderhoudt systemen voor informatievoorziening.

Lees meer
Verkeersregelinstallatie

Verkeersregelinstallaties

Met de kennis en expertise op het gebied van verkeersmanagement en diverse verkeersregelinstallaties (VRI’s) zijn wij in staat mee te denken met onze opdrachtgevers.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.