Fontys Hogeschool en SPIE vernieuwen samenwerking

SPIE combineert twee expertisegebieden voor compleet onderhoud aan gebouwbeheersysteem

lines-animated
Fontys en SPIE

SPIE gaat met haar divisie Building Solutions een unieke, vernieuwde samenwerking aan met Fontys Hogeschool. Deze samenwerking is uniek, omdat het een combinatie biedt van meet- en regeltechniek en beheer en onderhoud van de regelkasten. Voorheen was de samenwerking enkel gericht op meet- en regeltechniek en zaten er geen onderhoudscontract en storingsopvolging aan gekoppeld. Dat is nu anders…

De samenwerking tussen SPIE en Fontys Hogeschool heeft als gezamenlijk doel om een perfect werkend gebouwbeheersysteem (GBS) te creëren vanuit partnership en vertrouwen. Regeltechnisch onderhoud speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van installaties en biedt diverse voordelen voor Fontys Hogeschool. Doordat de verschillende afdelingen van SPIE binnen de divisie Building Solutions samenwerken, creëert regeltechnisch onderhoud een omgeving waarin storingen en gebreken bij installaties effectief kunnen worden aangepakt. Dit proces omvat niet alleen het signaleren en herstellen van afwijkingen, maar ook het verlengen van de levensduur van installaties. 

Perfect match

De vernieuwde samenwerking brengt twee disciplines samen die elkaar perfect aanvullen. Meet- en regeltechniek is essentieel voor de juiste werking en optimalisatie van verschillende systemen, terwijl beheer en onderhoud ervoor zorgt dat deze systemen veilig en efficiënt blijven functioneren. Door deze twee expertisegebieden te combineren, kan SPIE aan Fontys Hogeschool een complete oplossing bieden. De studenten kunnen zich op deze manier ontwikkelen in een comfortabele studieomgeving.
 

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.