ICT managed service provider

lines-animated
ICT managed service provider

De bedrijfsvoering moet altijd kunnen blijven doorgaan, liefst op een efficiënte en kostenbesparende manier. De ICT-systemen vormen in veel gevallen de ruggengraat voor de bedrijfscontinuïteit. Het stelt medewerkers in staat om te blijven (samen)werken en het laat bedrijfs- en productieprocessen draaien. Het is dus essentieel dat deze systemen constant beschikbaar zijn en optimaal presteren. De ICT ontwikkelingen gaan echter razendsnel, het wordt complexer en vraagt om meer specialistische kennis. Kennis en capaciteit waarvan we steeds vaker zien dat organisaties die niet (meer) in eigen huis hebben. Bij SPIE zorgen we ervoor dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

ICT hoeft al lang niet meer volledig in eigen beheer en eigendom te zijn. Door het gedeeltelijk of volledig uit te besteden ontstaat er meer strategische wendbaarheid. We begrijpen dat organisaties continu in ontwikkeling zijn en dat de uitdagingen en behoeftes van vandaag weer anders kunnen zijn dan die van morgen. Soms gaat het op het verbeteren van de connectiviteit (om de user- en digital experience te verhogen) en de andere keer zijn er risico’s rondom de beveiliging van het bedrijfsnetwerk. Door de ICT-infrastructuur over te laten aan onze specialisten kan flexibel worden meebewogen op het gebied van schaalbaarheid, innovatie, beveiliging en wet- en regelgeving.

SPIE als IT en OT specialist

Als multitechnische dienstverlener zijn we van alle markten thuis en brengen we overal de digitale transformatie in beweging. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de bedrijfsprocessen van onze klanten als geen ander. Hierdoor zijn we perfect in staan om de juiste IT-oplossingen te bieden, ook binnen het OT-domein. We zorgen ervoor dat ICT aansluit op de behoeftes van onze klant en bovendien bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Van laagdrempelige quick-wins tot uitdagende en grootse IT-vraagstukken; We’ve gOT IT!

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.