Domotica (VOS)

lines-animated
VOS

Dient een zorginstelling te worden gemoderniseerd of uitgebreid op het gebied van medische technologie? SPIE kent het zorgproces en denkt aan hygiëne, veiligheid, comfort en slimme technologie. Onze experts zorgen ervoor dat de oplossing end-to-end 24/7 werkt. Voor intramurale instellingen biedt SPIE diverse domotica-oplossingen aan. SPIE zorgt dat de primaire alarmering gewaarborgd is met oplossingen als verpleegoproepsysteem (VOS) en Personen Zoek Installatie (PZI), stille ontruiming, (akoestische) alarmering, camerabewaking, dwaaldetectie en paging.

Roll out domotica van A tot Z

Met de Z van zorgeloos, want SPIE is de partner voor de uitrol van allround domotica. Wij zorgen voor bekabeling, aanleg en installatie. Is uw domotoca nog niet aan vervanging toe? Wij zorgen ook voor uw huidige systemen. Ook voor stille ontruiming, brandmeldinstallaties en onderhoud bent u bij SPIE aan het juiste adres. Wij werken altijd op een veilige en patiëntvriendelijke manier en altijd met de juiste medische normeringen en certificeringen.

Vertrouwen dankzij verpleegkoproepsysteem (VOS)

Dankzij een verpleegoproepsysteem (VOS) kunnen cliënten en medewerkers direct ondersteund worden op het gebied van dwaaldetectie, akoestische bewaking, uit-bed-signalering en oproepsystemen. Dankzij algoritmes uit verzamelde data kan het VOS onderscheid maken in verschillende typen alarm. Het herkent passieve en actieve patronen voor alarmering. Elke nood- of hulpvraag kan worden opgevangen met dit systeem. Hierdoor zijn de medewerkers tijdig, correct en efficiënt geïnformeerd over hun cliënten.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.