Medische ruimtes inrichten

lines-animated
medische ruimte

Een medische ruimte laten bouwen, of juist renoveren, dient te worden gedaan door een ervaren specialist die zich bewust is van de conditie van ruimtes. Steriele omgevingen, luchtfiltering en luchtdruk zijn bijvoorbeeld van groot belang in dergelijke omgevingen. Het is bekend terrein voor de specialisten van SPIE.

Medische ruimtes van A-Z

Met de Z van zorgeloos, want SPIE is dé partner voor het inrichten van medische ruimtes. We verzorgen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden voor alle soorten ruimtes; of dit nu gaat om het bouwen van een (mobiele) operatiekamer, IC, spoedeisende hulp, verkoeverruimtes, een IVF-lab of een röntgenkamer. Uiteraard volledig volgens de laatste eisen en regelgeving.

De technische experts van SPIE hebben jarenlange ervaring bij ziekenhuizen, zorginstellingen, (privé)klinieken en andere medische instellingen. De monteurs zijn getraind in contact met bezoekers van dergelijke instellingen. Zij zorgen met hun oplossing voor een prettige patiëntomgeving.

Cleanrooms en laboratoria

Voor speciale ruimtes waar een hoge reinheidsklasse gewenst is, absoluut schone lucht aanwezig dient te zijn en een hoge luchtwisseling in de ruimte heerst, dient vakmanschap te worden toegepast. Speciale filtersystemen, HVAC-installaties, drukhiërarchie, het klimatiseren van patiënten omgevingen, luchtkwaliteitsmetingen, medische gassen en elektra; de ruimte krijgt de kwaliteit waar het om vraagt. Van engineering tot oplevering en onderhoud.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.