Zorgmedia

Digitale zorginnovatie

lines-animated
Zorgmedia SPIE

Vandaag de dag werken ziekenhuizen en zorginstellingen met complexe informatiesystemen waardoor het zowel organisatorisch als technisch lastig is om eenduidig te communiceren naar patiënten. Met de toenemende vraag naar zorg en daarmee het verplegend personeel is de werkdruk hoog. Door het digitaliseren van ‘niet’ medische handelingen zoals administratie, facilitaire service en gepersonaliseerde informatie wordt het zorgproces efficiënter. Bovendien kan het verplegend personeel zich dan weer bezighouden met zorgtaken terwijl de patiënt zelf meer controle en inzicht krijgt over zijn of haar verblijf.
 

De zorgmedia applicatie van SPIE is ontwikkeld om de patient journey zo goed mogelijk te laten verlopen en patiënten meer grip op hun zorgsituatie te geven.


Hightech patient journey platform

Een ziekenhuis verwerkt veel informatie, op verschillende software domeinen en via proces applicaties die vaak los van elkaar werken. Het zorgmedia platform adopteert al deze applicaties én stelt ze op het gewenste moment en op het juiste device binnen- of buiten het ziekenhuis beschikbaar. De gebruiksvriendelijke portal van het platform is totaal bedienbaar, meetbaar en presenteerbaar in elke gewenste huisstijl. Dit geeft patiënten de mogelijkheid om actief deel te nemen aan hun persoonlijke zorgplan.

Een patiënten infotainment oplossing waar alles samen komt:

  • Maaltijdbestel applicaties
  • Gezondheidsapplicaties
  • Domotica applicaties
  • EPD (Chipsoft-HIX) applicaties
  • Patiënten informatieapplicaties
  • Fysiotherapie apps
  • Etc.
SPIE Zorgmedia

SPIE Patient Interactive Application Platform

De patiënt heeft de regie: van informatie en diensten tot entertainment

Dankzij de zorgmedia applicatie wordt niet alleen het zorgproces efficiënter, de beleving en tevredenheid van de patiënt verbetert ook aanzienlijk doordat hij of zij meer regie krijgt. Voor, tijdens en na zorgtraject worden zij optimaal en tijdig geïnformeerd. Tijdens het verblijf in het ziekenhuis of zorginstelling hebben zij ook in bed meer controle over entertainment (tv), klimaat (licht en tempertuur) alsook de opties om zelf maaltijden bestellen en contact op te nemen met thuis via beeldbellen.

SPIE implementeert tablet en tv oplossing bij Erasmus MC

Technische integratie en service

Als technisch integrator zijn wij in staat om allerlei entertainment oplossingen te implementeren in ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo faciliteren we bijvoorbeeld dat patiënten via tablet of televisie zijn of haar favoriete televisieprogramma of serie kunnen kijken, maar ook dat er altijd een goede internetverbinding is om te surfen op internet. Als totaalleverancier bieden we alle mogelijke oplossingen aan en integreren we deze zodat er altijd één aanspreekpunt is voor connectiviteit en entertainment. Na realisatie moeten alle technologieën ook blijven werken dus ook de volledige service en het beheer bij SPIE behoort tot de mogelijkheden.

BLOG

Zorginnovatie en technologie

IT kan patient journey verrijken en verbeteren

ARTIKEL

Digitale zorg door technologie

Wat kan de patiënt met de ZorgMedia-app?

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.