SPIE en Isala ondertekenen partnerschap

Aanwezigen tekenmoment
lines-animated

Isala heeft de handtekening gezet voor een langdurige samenwerking met SPIE aangaande de telefonie en het Private mobiele netwerk voor alle locaties van Isala. SPIE zal in een project de gehele telefonie-omgeving migreren naar een toekomstvast Unified Communications platform, dat op locaties van Isala zal worden geïmplementeerd.

Er is gekozen voor hergebruik van zo veel mogelijk licenties en hardware van het bestaande telefonieplatform. Het telefonieplatform wordt op diverse locaties van Isala geïnstalleerd, waardoor een volledig redundant telefonieplatform ontstaat. Tevens zal SPIE het huidige pGSM op de locaties vervangen door een up-to-date en toekomstvast Private LTE netwerk (hoogwaardig eigen mobiel netwerk) waarbij doorgroei naar 5G mogelijk is.

De telefonie (bereikbaarheid) in combinatie met het private mobiele netwerk is essentieel voor de bedrijfsvoering van Isala. In een missie-kritische omgeving is het belangrijk dat netwerken aan zeer hoge beschikbaarheid en kwaliteitseisen voldoen. Na implementatie blijft SPIE verantwoordelijk voor de service en het onderhoud. Vanuit het partnerschap zal SPIE Isala meenemen in de laatste ontwikkelingen, die interessant kunnen zijn voor de doelstellingen en ambities van Isala.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.