SPIE ontwikkelt All-in Airportal voor vliegvelden

SPIE biedt de unieke oplossing voor de ultieme travelers journey

Airportal App
lines-animated

SPIE heeft een mobiele applicatie ontwikkeld die het zowel voor het vliegveldpersoneel, als de reiziger makkelijker maakt om probleemloos op de bestemming aan te komen.

De app lijkt erg op de Innovatie award-genomineerde Zorgmedia app, ook van SPIE. Maar daar waar bij de Zorgmedia app de Patient-journey vergemakkelijkt wordt, is dat in dit geval die van de Traveler. De reiziger kan in alle opzichten begeleid worden naar een goede vlucht. Van inchecken met paspoort controle dankzij ‘last mile navigation’ software, tot aan de ‘Priority Lane’ acties van vliegveldmedewerkers; een reiziger dreigt te laat voor zijn vlucht te zijn en is dankzij de Flight Portal te tracken en te begeleiden. Dit alles is geïntegreerd op basis van verificatie: niets wordt opgeslagen, alleen live acties zijn te volgen. De ideale oplossing voor een drukbezette locatie als een vliegveld en veilig en anoniem zonder data tracking.

SPIE’s accountmanager Eric Schiltmans is trots. Hij initieerde al eerder de populaire Zorgmedia App, die inmiddels bij verschillende grote UMC’s dagelijks met succes gebruikt wordt. “De Zorgmedia app heeft de basis geboden voor dit nieuwe platform. In principe is dit te gebruiken voor alle grote locaties zoals ziekenhuizen en vliegvelden, maar ook bijvoorbeeld evenementenlocaties.”

Geen vertraging

Met deze interactieve Airportal platform applicatie kan je met een rustige start op reis gaan. De app zal je bijvoorbeeld begeleiden naar een parkeerterrein die het beste bij de huidige situatie past. Maar ook wanneer je zin hebt in koffie zal de app je de weg wijzen naar de dichtstbijzijnde barista. Ook kan het personeel van een vliegveld enorm geholpen worden met de app. Heeft reiziger X wel zijn bagage ingecheckt maar is vervolgens nog niet bij de gate? Dan kunnen zij hem traceren en begeleiden zodat er voor niemand vertraging zal ontstaan.

Dit is slechts een kleine beschrijving van wat de Airportal app te bieden heeft. Net als de Zorgmedia App biedt SPIE mogelijkheden tot het afnemen van verschillende functionaliteiten, modulair ingericht naar de desbetreffende oplossing en locatie.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.