Industriële automatisering

lines-animated
Industriele automatisering

De wens naar geïntegreerde systemen groeit snel. Voor een cruciaal bedrijfsproces is het van groot belang dat de bedrijfszekerheid en continuïteit gewaarborgd blijven, zowel in het primaire-, als het secundaire proces. Industriële automatisering is het automatiseren van processen om productie en installaties te optimaliseren. Het is onze uitdaging om storingen of zelfs uitval te voorkomen. Het kan hierbij gaan om zowel technische automatisering of industriële automatisering.

Automatisering van A tot Z

De specialisten van SPIE zorgen voor de besturing, bewaking en bediening aan een veelvoud van installaties. Aanleidingen voor werkzaamheden kunnen zijn: het voorkomen van storingen in systemen, updates in software, uitbreidingen van installaties of systemen, procesautomatisering, of de levensduur van objecten verlengen. Dit gaat hand in hand met de hoogste cybersecurityeisen en -normen die worden gesteld aan deze diensten.

Operational excellence

Industriële automatisering omvat meer dan het aansturen van processen en systemen. De geïntegreerde systemen werken samen met bedien- en bewaakstations, beveiligen informatiesystemen en zijn gekoppeld aan managementsystemen die zaken als productie en het onderhoud coördineren. Of het nu gaat om installaties als windmolens, bruggen en sluizen, fabrieken of  controlekamers met honderden installaties. De engineers van SPIE kennen het belang van operational excellence en kunnen de techniek achter de installaties naar klantwens invullen. Tijdens deze samenwerking kunnen uiteraard ook de medewerkers van klanten worden opgeleid. Door de engineers van de klant hierin mee te nemen laten we de verantwoordelijkheid met een gerust hart bij de klant.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website