Duurzame samenwerking met Eindhoven Airport

lines-animated
Eindhoven Airport

SPIE maakt met trots bekend dat het gaat samenwerken met Eindhoven Airport. SPIE gaat vanaf 1 februari 2021 de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties op de luchthaven onderhouden.

Het bedrijf wordt verantwoordelijk voor het preventieve en het correctieve onderhoud aan de installaties. Om een optimale overgang te realiseren, lopen medewerkers van SPIE enkele maanden mee met de (technische) medewerkers en de huidige leveranciers van Eindhoven Airport. Hierdoor leren zij de installaties en procedures van de luchthaven goed kennen. Na de inwerkperiode trekken Eindhoven Airport en SPIE samen op met hun regionale partners om zo een comfortabele en ongestoorde ervaring voor passagiers en luchthavenmedewerkers te garanderen.

Kwaliteit en duurzaamheid

In de strategie van Eindhoven Airport staat de kwaliteit centraal. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt. De luchthaven heeft de ambitie om in de jaren tot 2050 de uitstoot van CO₂, stikstof en fijnstof te reduceren tot nul. Inmiddels heeft de luchthaven al honderden zonnepanelen aangelegd waarmee zij haar gebouwen van energie voorziet. Vanaf 1 februari 2021 helpt SPIE de luchthaven met het realiseren van haar duurzaamheidsambities door bijvoorbeeld het uitbrengen van energie- en CO₂-besparende verbetervoorstellen en door het toepassen van de nieuwste slimme technologie.

Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. Met 6,7 miljoen passagiers in 2019 is Eindhoven Airport de toegangspoort tot toptechnologieregio Brainport Eindhoven waar tal van bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstituten kennis delen en samenwerken aan innovaties op het gebied van technologie en design. Eindhoven Airport maakt deel uit van de Royal Schiphol Group dat werkt aan de ontwikkeling van de meest duurzame en hoogwaardige (hub-) luchthavens ter wereld. De doelen: het nog verder verhogen van de kwaliteit van de service, het netwerk en de leefomgeving. Om deze ambities te bereiken, investeren de luchthavens van de Schiphol Group volop in innovatie. Hiervoor werken Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Lelystad Airport en Rotterdam The Hague Airport met elkaar en met externe partners zoals luchtvaartmaatschappijen, startups en universiteiten aan innovaties voor de multimodale hubs van de toekomst.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.