Dynamische Reizigers Informatie Systemen

lines-animated
Dynamisch Reizigers Informatie Systeem

Actuele reizigersinformatie speelt een essentiële rol binnen het openbaar vervoer. Betrouwbare en tijdige informatie draagt namelijk bij aan het comfort van de reiziger. Om deze reden worden bushaltes, metro-, tram-, en treinstations in Nederland voorzien van Dynamische Reizigers Informatie Systemen (DRIS). SPIE ontwerpt, levert, realiseert en onderhoudt deze systemen voor informatievoorziening.

Aanpak van A-Z voor vervoersinformatiesystemen

Deze digitale informatieborden worden vanuit één centraal besturingssysteem aangestuurd en geven in één oogopslag inzicht in de exacte vertrektijden of eventuele storingen op het traject. Niet alleen leveren en plaatsen we de borden, we verzorgen ook het project- en omgevingsmanagement en implementeren de software en server. Dankzij ons zelf ontwikkelde onderhoudsmanagementsysteem zijn wij in staat de werking van de borden te monitoren en te rapporteren, zodat de beschikbaarheid van de informatiesystemen gegarandeerd wordt. Bij een storing is er ook nog eens snel een team ter plaatse om het te verhelpen.

Onze projecten

Vervoersbedrijven als RET en GVB zijn dankbare klanten waar het gaat om Route Informatie Systemen. Zo plaatsten wij vijfhonderd digitale reisinformatieborden voor GVB Amsterdam.

DRIS

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.