Application development

lines-animated
application development

Steeds meer ontstaat er behoefte aan verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Door goed te luisteren naar klanten kunnen wensen, technologie en datamanagement verbonden worden. Hiermee ontstaan de applicaties die zorgen voor verbeteringen en optimalisaties van bedrijfsprocessen. Dit zijn veelal oplossingen die koppelingen maken met andere software systemen. Deze gerichte oplossingen voor specifieke vragen, kunnen probleemloos gekoppeld worden aan klantsystemen.

De experts van SPIE luisteren naar de wens van de klant, komen met analyses en advies, maar ook met het ontwerp en de uitvoering. Deze oplossingen zijn toekomstgericht, cyber secure en sluiten aan op huidige en bestaande systemen.

Oplossingen van A tot Z

SPIE heeft inmiddels al een uitgebreid scala aan applicaties. Zo is de applicatie DiaFlow het tekengereedschappen om huisaansluitingen voor water, gas, elektra maar ook glasvezel volgens de regels makkelijk te maken. Met DiaFlow kunnen gegevens uit het veld optimaal aangeleverd worden, door een goede integratie met softwaresystemen is er vanzelfsprekend veel gebruikersgemak voor de monteurs.

De applicatie DiaTwin, de ‘Turnaround Manager’ van SPIE, is bedoeld om groot periodiek onderhoud minutieus te plannen en voor te bereiden, zonder een stap in de (gevaarlijke of moeilijk bereikbare) fabriek te hoeven zetten. Een andere applicatie is 2Simpel, een compleet Asset Management pakket dat het mogelijk maakt om alle assets op een intuïtieve manier te beheren en te onderhouden. Door de uitgebreide aanpasbare workflow is het mogelijk om eenvoudig correctief en preventief onderhoud te registreren, te monitoren en te rapporteren.

Maatwerk

De uiteenlopende kennis en ervaring van de experts van SPIE zorgen voor de ideale maatwerkoplossing voor alle vragen over applicatie ontwikkeling. Dankzij de flexibiliteit in koppelingen en applicaties is het altijd mogelijk deze te laten communiceren met andere software systemen. Hierbij wordt er altijd naar gestreefd om een overgang zo naadloos mogelijk te maken.

Diaflow Applicatie

Een greep uit de producten

Applicatie Diaflow
Diaflow: intekenen van huisaansluitingen, bekijken van KLIC meldingen en aanvragen van KLIC meldingen.
Diatwin applicatie
DiaTwin: streetview voor installaties + visuele weergave van geplande werkzaamheden.
Applicatie dashboarding
Dashboarding: weergave van informatie om voorspellend onderhoud mogelijk te maken. De variabele alarmwaarden worden bepaald op basis van artificial intelligence.
Applicatie Viewport
Viewport: terugzoeksysteem op basis van artificial intelligence.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.