Food & pharma

lines-animated
food en pharma

Produceren tegen zo laag mogelijke kosten. En op een duurzame manier. Met een slimme aanpak bereikt SPIE dit. Daarnaast moet het productieproces altijd veilig en gestroomlijnd verlopen. Met onze kennis en ervaring implementeren, onderhouden en optimaliseren we deze productieprocessen.

Wij weten als geen ander dat de voedingsmiddelenindustrie continu innoveert. Vooral dankzij de consument. We zijn met z’n allen steeds bewuster met voeding en gezondheid bezig. Producenten spelen hier op in. Tegelijkertijd wordt duurzaam en efficiënt produceren de norm. Datagedreven productie en onderhoud helpt om deze ambities waar te maken.

Voor de voedselveiligheid gelden ook steeds hogere eisen. De hygiëne in een fabriek kruipt meer en meer aan tegen die in de farmaceutische industrie en bijvoorbeeld cleanrooms. Ook op dát gebied hebben we bij SPIE alle expertise in huis.

Laatste ontwikkelingen

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.