Menu Search

Home Services Ondergrondse infrastructuren

Ondergrondse infrastructuren

Glasvezelverbing tot aan de woning, beter bekend als ‘Fiber To The Home’ is in opkomst. Door het inzetten van dit netwerk is het mogelijk de capaciteit en snelheid van radio, tv signalen, internet en telefonie sterk te verbeteren. SPIE speelt in op de steeds veranderende behoefte van de markt door alle interactieve diensten via kabel- en telecomnetwerken te organiseren en coördineren.

In de FTTH glasvezelwereld heeft SPIE al aangetoond een grote speler te zijn, waarbij zij de projecten op basis van design en construct verzorgt. Tevens is SPIE de aangewezen partij om het beheer en onderhoud landelijk te kunnen borgen. SPIE is up-to-date uitgerust voor de aanleg, het afmonteren en het testen van alle voorkomende glasvezelnetwerken. De speciaal daarvoor opgeleide monteurs en technici bezoeken dagelijks klanten om Triple Play installaties gebruiksklaar te maken. Meer dan een postcode en huisnummer hebben zij niet nodig om een compleet werkende installatie te realiseren.

De projecten binnen FttX (elk type aanlsuiting dat gebaseerd is op glasvezel en dat toegepast wordt om bestaande koperen en coaxiale telecommunicatienetwerken geheel of gedeeltelijk te vervangen) worden nagenoeg altijd op turn key basis uitgevoerd. SPIE ontwerpt, bouwt en beheert de aansluitingen voor diverse opdrachtgevers en zorgt voor installatie en inbedrijfstelling van de hardware. Ook wordt de communicatie met de eindgebruiker over het installatietraject volledig verzorgd. Op deze manier willen wij met onze opdrachtgevers meedenken en ze daarnaast ontzorgen.

Vakkundig aangelegde netwerken vergen slechts een minimaal onderhoud, waarvoor u vanzelfsprekend SPIE kunt inschakelen. Bij storingen kunt u altijd een beroep doen op de servicedienst die 7 dagen in de week 24- uur per dag stand-by staat.

Recreatietechniek

De recreatiebranche vraagt om stabiele technische installaties. Doordat SPIE alle installaties kan ontwerpen, bouwen, vervangen en onderhouden is één aanspreekpunt voldoende. SPIE wordt ingezet voor een breed scala aan werkzaamheden op campings, jachthavens en vakantieparken. Belangrijkste vakgebieden zijn: riolering, waterleiding, elektriciteit, aardgas- en propaangassystemen, elektronische beveiligingen e.d., data- en telecomnetwerken, centrale antenne inrichtingen, internet installaties, terreinverlichting, bestratingen, slagboom installaties en systemen voor toegangscontrole.

Indien gewenst staan onze servicemonteurs 24 uur per dag stand-by via een onderhoudscontract of service op regiebasis.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Henri van Zandbeek

+31 6 52016176 henri.vanzandbeek(at)spie.com