Onze dienstverlening

van A tot Z

lines-animated
SPIE pand

SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties.

Onze dienstverlening van A tot Z

Uitgelicht

Engineering

Engineering SPIE

Samen met onze klanten aan de slag door hen te helpen en te adviseren bij het uitwerken van wensen en ambities. Alle disciplines, kennis en expertise hebben we in huis om elk ontwerpvraagstuk te vertalen naar een passende uitvoering.

Assetmanagement

Assetmanagement SPIE

Wij zorgen voor een juiste balans in de prestaties van de installaties, de kosten die daarmee gemoeid zijn en een acceptabel risico. Wij zijn de Asset Manager die uitvoert en adviseert, onder andere dankzij data driven asset management.

Inspecties

Inspecties SPIE

Van het inspectieplan, de risicoanalyse, de installatieverantwoordelijke, en het plan van toezicht tot het inspectiecontract. Zo is er slechts één aanspreekpunt voor de inspecties en voldoen onze klanten altijd aan de laatste wet- en regelgeving.

Revitalisatie

Revitalisatie en Realisatie

Realisatie en revitalisatie. Innovatief en toekomstbestendig (ver)bouwen, dat is onze specialiteit. We realiseren daarmee een duurzame, energiezuinige, comfortabele en prettige verblijfs-, en werkomgeving.

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.