Mobiele opstelpunten

Zendmasten in mobiele netwerken

lines-animated
5g zendmast

In de huidige maatschappij is iedereen altijd en overal met elkaar verbonden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door mobiele netwerken. SPIE zorgt ervoor dat we in de wereld waarin we wonen, werken en leven altijd een snelle, betrouwbare en stabiele verbinding hebben door het ontwerpen, installeren en onderhouden van zendmasten in mobiele netwerken. Zo blijft iedereen bereikbaar!

Mobiele connectiviteit

Antennebouw activiteiten voor het bouwen en onderhouden van de zendmasten in mobiele netwerken.

Onze mobiele infrastructuur verandert in een razendsnel tempo. Met de introductie van 5G technologie bieden de mobiele operators in Nederland een antwoord op de alsmaar toenemende vraag naar het gebruik van mobiele data. Deze ontwikkeling zal zich blijven doorzetten en dat betekent dat diverse telecombedrijven continue verbeteringen zullen moeten doorvoeren in de bestaande netwerkinfrastructuur. SPIE levert hiervoor de benodigde diensten ten aanzien van ontwerp, installatie en onderhoud van zendmasten in mobiele netwerken. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening steeds aangepast en verbeterd om in te spelen op de relevante trends en ontwikkelingen. Door onze internationale aanwezigheid beschikken we over een uitgebreid internationaal kennis en innovatie platform zodat onze lokale teams ‘best practices’ kunnen uitwisselen. Zo laten wij onze klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen in infrastructuur beheer, telecom asset management, workflow management en service management systemen en blijven we met Nederland voorop lopen in mobiele netwerkinfrastructuren.

Achter de schermen bij T-Mobile

Benieuwd hoe SPIE T-Mobile meehelpt met het verder uitrollen van het 4G netwerk in Nederland? Bekijk dan het filmpje dat gemaakt is door onze klant T-Mobile.

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.