SPIE wint EHSS Award SABIC

SPIE
lines-animated

SABIC is een wereldleider in gediversifieerde chemicaliën met het hoofdkantoor gevestigd in Riyadh, Saoedi-Arabië. Zij produceren wereldwijd in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië-Pacific en maken verschillende soorten producten: chemicaliën, grondstoffen en hoogwaardige kunststoffen, landbouwvoedingsstoffen en metalen.

In Bergen op Zoom telt de locatie van SABIC inmiddels tien fabrieken. Bij alle activiteiten van SABIC maar ook diens onderaannemers, geldt de volgende regel: “Niemand gewond, iedereen gezond, niets in het water, de lucht of de grond.”

Jaarlijks wordt dan ook, om deze doelstelling na te streven, een EHSS Award uitgereikt onder diverse categorieën onderaannemers in Europa. Hierbij wordt gekeken naar de cijfers en -maatregelen van de (onder)aannemers op het gebied van milieu, veiligheid, gezondheid en beveiliging. In verband met corona vonden de uitreikingen van de 2019 awards pas dit jaar plaats.

Het team van SPIE dat al sinds 1988 aanwezig is op deze site, werkt met name aan mechanische werkzaamheden. SPIE is over het jaar 2019 gekozen in categorie 1 (>100.000 uur op site in jaar) met een certificaat van waardering, wat een award oplevert voor de 4e plaats onder alle contractors site-wide in Europa! Met meer dan 26 andere organisaties in deze categorie is dat een mooie prestatie.

Ad Rijsdijk, Business Unit Manager bij SPIE, is erg trots: “Wij hebben deze award gekregen over het jaar 2019 waarin we onze vierjaarlijkse turnaround hebben gehad. Een periode die, ondanks de kennis en kunde van onze collega’s, toch altijd spannend blijft. In de tijd dat een turnaround plaatsvindt, staat er extra veel druk op onze medewerkers. Dat we nu dan dus deze vierde plaats van alle Europese contractors hebben bereikt, maakt het natuurlijk extra bijzonder.”

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.