Gebouwinstallaties en bouw

lines-animated
Gebouwinstallaties

Net zoals we zelf elk project efficiënt uitwerken, zo maken we ook gebouwen efficiënter. Met de nieuwste technologieën maken we gebouwen duurzamer en efficiënter in onderhoud en daarmee energiezuiniger. Door data en intelligente systemen te integreren, tillen we panden naar een hoger niveau qua veiligheid, comfort, toegankelijkheid, duurzaamheid en connectiviteit.

Binnen "The Road to Paris" pakken wij samen met vier andere bedrijven de verduurzaming van kantoren projectmatig aan.

Gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersystemen

Van gebouwautomatisering tot een smart building. Net zoals we zelf elk project efficiënt uitwerken, zo maken we ook gebouwen efficiënter.

Lees meer
Laad oplossingen

Laadinfrastructuur

Het aantal elektrische vervoersmiddelen neemt aanzienlijk toe en daarmee groeit ook de vraag naar laadpaalvoorzieningen. SPIE verzorgt de volledige laadinfrastructuur

Lees meer
Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

Of het nu gaat om energiestromen, een beveiligingssysteem, meet- en regeltechniek, klimaattechniek, verlichting of ventilatie, SPIE adviseert over gebruiksvriendelijke en duurzame toepassingen voor alle gebouwgebonden installaties

Lees meer
Connectivity

Connectivity

SPIE heeft jarenlange ervaring met het inrichten, aanleggen en migreren van IT infrastructuren.

Lees meer
Sprinklerinstallaties

Sprinklerinstallaties

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging komt SPIE altijd met een passende oplossing voor onder andere blussystemen zoals sprinklerinstallaties, maar ook brandmeldinstallaties of beveiligingssystemen.

Lees meer
Beveiliging

Beveiliging

SPIE is specialist op het gebied van fysieke- en digitale beveiliging. Zo bieden wij onder andere oplossingen voor brandveiligheid, databeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole.

Lees meer
Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallaties

Idealiter wordt een brand in een zo vroeg mogelijk stadium gedetecteerd zodat tijdig een ontruimingssignaal kan worden gegegeven. Branddetectie is dan ook een essentieel onderdeel van goede brandbeveiliging.

Lees meer
verduurzaming gebouwen

Verduurzaming gebouwen

De complete aanpak voor een toekomstgerichte verduurzaming van gebouwen. Samen bereiken we je ambities in de energietransitie.

Lees meer
Smart Buildings

Smart Buildings

Met de kennis en ervaring op het gebied van gebouwbeheersystemen en ICT-infrastructuren zoeken we ook manieren om een gebouw nog slimmer en duurzamer te maken.

Lees meer
Led verlichting Green Fox

Verlichting

SPIE bouwt bestaande installaties om tot een duurzamer alternatief: ledverlichting. Dit zorgt voor minder C02 en, op den duur, een flinke energiebesparing.

Lees meer
liften en transport

Liften

Liften die in onderhoud zijn bij SPIE, staan niet of nauwelijks stil door storingen.

Lees meer
Bouw

Realisatie en revitalisatie

Innovatief en toekomstbestendig (ver)bouwen, dat is onze specialiteit.

Lees meer

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website