Middenspanning

Middenspanningsinstallaties tussen 1KV en 25KV

lines-animated
Middenspanningsinstallatie

Het in stand houden van een middenspanningsinstallatie wordt steeds uitdagender. Of het nu gaat om een toename in energievraag vanwege een uitbreiding of verbouwing, elektrificatie van de productie, een overstap naar hernieuwbare energie of de veranderende wet- en regelgeving, de installaties moeten klaar zijn voor de huidige situatie én de toekomst. Voor bedrijven met een grote energiebehoefte zoals de industrie, ziekenhuizen of grote infrastructurele projecten zet SPIE haar expertise in vanaf het advies en ontwerp, de aanleg, het beheer en het onderhoud van middenspanningsinstallaties.

De energietransitie

Als specialist in hoog-, midden-, en laagspanning richten wij ons op energie-efficiëntie, duurzame mobiliteit en de overstap op hernieuwbare energiebronnen. Door onze prominente rol in de energietransitie begrijpen we voor welke uitdagingen bedrijven komen te staan. Zeker binnen de industrie zien we dat er meer elektriciteit nodig zal zijn wanneer bedrijfs- en productieprocessen gaan draaien op groene energie. Dit vraagt om het bouwen of ombouwen van (extra) transformatorstations op industriële sites. Onze experts binnen de industrie kennen de industriële processen en kunnen daardoor de juiste ondersteuning bieden.

Ontwerp, beheer en onderhoud van middenspanningsinstallaties

Onze gecertificeerde specialisten kunnen het volledige project uit handen nemen; van de advisering over de aanschaf, vervanging of uitbreiding van een middenspanningsinstallatie tot het ontwerp en realisatie van de gehele infrastructuur. Voor een veilige omgeving en om altijd te voldoen aan de geldende normen en regels, voeren we de inspecties, metingen en controles uit en/of nemen we de installatieverantwoordelijkheid op ons.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de industrie, utiliteit, logistiek, zorg en infrastructuur weten we wat er nodig is om tot de juiste oplossing te komen. Bekijk hier al onze marktsegmenten.

Is de elektrische bedrijfsvoering van uw site klaar voor de toekomst?

Doe de Quick Scan en kom meer te weten over de status van uw middenspanningsinstallatie.

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.