Menu Search

Home Services Maintenance Solutions

Maintenance Solutions

Maintain 2 Improve

Onderhoud heeft een sleutelrol binnen de strategie en bijbehorende doelstellingen van een productiebedrijf. Helaas zien wij regelmatig dat dit niet altijd zo is. Beperkte middelen zijn hiervan vaak de oorzaak. Dat wil niet zeggen dat er geen of te weinig middelen zijn, maar dat deze helaas niet worden ingezet op onderhoud. Bij SPIE zijn we van mening dat, wanneer je dit wel doet, het een positieve bijdrage kan leveren aan het prestatievermogen, dus de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van het productieapparaat en aan de kwaliteit van de producten. Continuïteit, een veilige en gezonde bedrijfsvoering en voldoen aan wet- en regelgeving, en compliancy, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en innovatie, zijn daarnaast minstens zo belangrijk.

 

Kennispartner voor machine onderhoud en assetmanagement

We nemen niet alleen verantwoordelijkheid voor de vraagstukken van vandaag, maar adviseren ook met een blik op de toekomst. Zo denken we bijvoorbeeld ook mee in de totaalinrichting van het onderhoud in een (nieuwe) fabriek of bij de implementatie van het onderhoudsbeheersysteem. In ieder aspect van assetmanagement van productiemiddelen bieden wij ondersteuning. Met aandacht voor de organisatiedoelstellingen, middelen en risico’s maken we een uitvoerbaar en concreet plan op maat en zorgen voor de realisatie. Onze onderhoudsdeskundigen op locatie zijn namelijk ook de ogen en oren op de werkvloer en begrijpen wat er nodig is om het om het productieproces of de productielijnen continu te verbeteren.

Gedurende de gehele levenscyclus van de productiemiddelen helpen we om prestaties en compliance te maximaliseren. We zijn enerzijds direct inzetbaar voor het uitvoeren of inrichten van preventief of correctief onderhoud van machines, maar kijken ook als partner naar het volledige productieproces. Een oplossing kan zijn om een onderhoudsconcept in te richten, ontwikkeld met onze eigen FMECA-module. Maar ook verhuizingen, onderhoudsstops, machineverplaatsingen, revisies, modificaties en retrofits nemen wij moeiteloos uit handen. Wij zorgen voor de juiste techneut op de juiste plek op het juiste moment. Flexibel vakmanschap noemen we dat.

Onderhoud als basis voor continu verbeteren

Voortdurend en duurzaam optimaliseren slaagt alleen door nauw samen te werken, daarom zorgen we in onze aanpak altijd voor binding en borging bij onze klanten. Alleen samen bereiken we de gewenste ambities met meetbare toegevoegde waarde. Dit kunnen slimme en snelle verbeterslagen zijn, maar ook grotere uitdagingen op lange termijn gaan we niet uit de weg.

Maintain 2 Improve

    U kunt meerdere vakjes aankruisen

Of wilt u nu direct al meer weten?

Neem contact op Maas-Jan Smit

+31 (0)6 12734806 maasjan.smit(at)spie.com

Meer informatie?