Onderhoud voor bewerkingsmachines

Specialistisch onderhoud voor metaalbewerkingsmachines

lines-animated
Bewerkingsmachines

Voor iedere metaal bewerkende of metaal verspanende machine geldt dat deze met grote nauwkeurigheid moet werken, en net zo belangrijk ook optimaal blijft draaien. SPIE heeft deskundigen in huis die met de nodige precisie preventief of correctief onderhoud uitvoeren zodat de continuïteit en kwaliteit van het metaalbewerkingsproces gegarandeerd wordt. Dankzij de brede ervaring binnen allerlei machineparken kunnen onze specialisten merk onafhankelijk onderhoud uitvoeren op vrijwel iedere machine.

Lasermachines of plaatbewerkingsmachines, draaien en frezen met een hoge nauwkeurigheid. Wij zorgen er met onze diepgaande kennis van deze machines voor dat de productiekwaliteit en veiligheid geborgd blijft door zowel mechanisch- als besturingstechnisch onderhoud. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing, een inspectie, geometrische metingen, revisies of preventief onderhoud, onze (zelf opgeleide) specialisten staan klaar van A tot Z.

Flexibele vakspecialisten in machineonderhoud

Voor de kleinere technische dienst, soms zonder eigen uitvoerend personeel, hebben wij de oplossing in de zin van allround onderhoudstechnici die op bijvoorbeeld op dag basis ingezet kunnen worden. Dit uiteraard volledig geoutilleerd met eigen gereedschappen. Ook voor grotere onderhoudsprojecten zoals turnarounds, modificaties of retrofits brengen wij alle expertises samen om het onderhoudsproject succesvol af te ronden. Naast een correcte uitvoering levert dit vaak ook weer verbeteringen op waar de klant voordeel uit haalt.

Industriële verhuizingen en machineverplaatsingen

Wordt de productie verplaatst? Geen probleem! We ontkoppelen alle apparatuur, zorgen met onze partners voor een veilig transport en regelen op de nieuwe locatie dat alles weer werkt en blijft werken. Voor iedere machine of productielijn hebben wij de juiste mensen in huis. Zo verzorgden wij voor een van onze klanten onlangs de verhuizing van diverse Turn-key machines van demontage tot een veegschone oplevering. Lees hier meer.

Succes bij onze klanten

Onze resultaatgerichte aanpak levert ons al veel tevreden klanten op. Zo bespaarde Fokker Landing Gear tijd, geld en zorgen door preventief onderhoud. Onze vaste pool van technici houden de machines in uitstekende staat waardoor hun onderhoudskosten omlaaggaan en de productie verhoogt kon worden. Lees het volledige verhaal hier.

Maintain 2 Improve

Voortdurend en duurzaam optimaliseren slaagt alleen door nauw samen te werken, daarom zorgen we in onze aanpak altijd voor binding en borging bij onze klanten. Alleen samen bereiken we de gewenste ambities met meetbare toegevoegde waarde. Dit kunnen slimme en snelle verbeterslagen zijn, maar ook grotere uitdagingen op lange termijn gaan we niet uit de weg. Ook de bedrijfscultuur, de smeer- of remolie in een organisatie, krijgt hierin de nodige aandacht.

Maintain 2 Improve
Maintain 2 Improve

 

Klik op de afbeelding om te vergroten

Onze projecten

Bekijk alle berichten

Markten

Neem contact op

Zijn er vragen of is er behoefte aan meer informatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel voor de afhandeling van de informatie- of contactaanvraag, zoals beschreven in het Privacy statement
  • Voor vragen over werken bij SPIE, ga naar de "Werken bij"-website

Ik heb het Privacy statement van SPIE gelezen en ga ermee akkoord dat er contact met mij kan worden opgenomen.